طرز تهیه پفک خانگی

 

طرز تهیه پفک خانگی

نوع خانگی این پفک از لحاظ ظاهر با پفک های صنعتی فرق میکنه ولی جایگزین خوبی برای پفک های صنعتی حساب میشه.

مطمئنم بعد از درست کردن این دوسداشتنی نارنجی یکی از طرفدارای نوع خانگی اون خواهید شد.

 

مواد لازم:

ارد ذرت دوپیمانه( اگه اردذرت یکمی زبرباشه بهتره)

 پنیرچدار پنجاه گرم

پنیرگودا پنجاه گرم

نمک ،فلفل پاپریکا،پودرسیر وپودر پیاز دو  پیمانه

اردذرت رو دو تا سه بار الک کنید تا صاف و یکدست بشه

پنیرهارو یا با رنده ریزو یا باغذاساز پودرکنید نمک فلفل پودرگوجه یاپاپریکا وسابر طعم دهنده ها روبنابه سلیقتون با ارد مخلوط کنید یک پیمانه اب رو کم کم به مواداضافه کنید تاخمیر نرم ولطیفی بدست بیاد بافت خمیرمثل خمیرنان نخودچی میشه اگه دوست داریدپف کنه توی موادخشکتون نصف ق چ بیکینگ پودرهم بزنید حالا روغن رو بزارید داغ بشه من ازروغن طبیعی استفاده کردم توی دستتون گلوله های کوچبک روفرم بدید وسرخ کنید میزان تندی یاشوری ویاطعمهای دیگه بستگی به ذایقتون داره بزارید قشنگ خنک بشه تاخمیرنشه اگه نخواید مواد رو سرخ سرخ کنیدباید توی موادتون صدگرم کره اضافه کنیدومیزان اب کمترمیشه

گلوله ها روفرم داده توی سینی فربچینید روی خمیر رو نمک وطعم دهنده بپاشید وتوی دمای صدوهشتادبزاریدتاوقتی زیرش طلایی بشه طعم این پفک خانگی تاحد زیادی راضی کنندست ومیتونه یه خوراکی خوشمزه ونسبتا سالم باشه برای بچه های دوسداشتنیتون 

امیدوارم از خوردن پفک خانگی لذت ببرید .

 

پفک خانگی

مجله اینترنتی چی گه

مجله اینترنتی چی گه

مریم بیضایی نژاد

مریم بیضایی نژاد متولد 1377 دانشجوی رشته طراحی صنعتی دانشگاه هنر تبریزایمیل: Beyzaeem@gmail.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *