آشنایی با خواص جلبک ها

آشنایی با خواص جلبک ها

آشنایی با خواص جلبک ها

آشنایی با خواص جلبک ها

دانشمندان و محققان با بررسی بر روی جلبک ها دریافته اند که آن ها سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای بدن انسان می باشند . جلبک ها دارای ید فراوان و ویتامین K هستند . به طور معمول از آن ها برای سوپ ، سالاد و در تهیه مواد غذایی کم کالری استفاده می شود . جلبک ها با دارا بودن ید ، جایگزین بسیار مناسبی برای نمک ها هستند . با توجه به این که مصرف نمک ضررهای جبران ناپذیری به بدن وارد می نماید ، می توان از جلبک به جای نمک در مواد غذایی استفاده کرد . فیبر و پروتئین موجود در جلبک بسیار بالا می باشد . برای کسانی که می خواهند کاهش وزن داشته باشند و در عین حال ماده ی غذایی فیبردار را در رژیم غذایی خود جای دهند ، مصرف جلبک توصیه می گردد . این سبزی دریایی که هنوز هم مصرف آن بین بیشتر افراد ناشناخته مانده است ، ضد سرطان نیز می باشد . در آزمایشاتی که انجام شده ، جلبک ها قادر بودند سلول های سرطانی را نیز نابود کنند . ترکیبات آنتی اکسیدانی که در میان جلبک ها وجود دارد ، بسیار زیاد بوده و میزان ویتامین C و E موجود در آن ها در مقایسه با سایر سبزی ها ، بسیار بالا است . با توجه به میزان بالای کلسیم موجود در آن ، جلبک جایگزین مناسبی برای لبنیات می باشد . به این ترتیب کسانی که از رژیم های گیاه خواری تبعیت می کنند می توانند بدون نگرانی از کمبود کلسیم در بدن شان ، از جلبک استفاده کنند . جالب است بدانید این سبزی های ناشناخته ی دریایی ، برای پوست هم مفیدند . جلبک ها رطوبت از دست رفته ی پوست را باز می گردانند و سلول های پوستی مرده را احیا می کنند . علاوه بر این سبب انسجام بافت های پوستی نیز می شوند .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *