آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه کیک هویج و فندق

آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه کیک هویج و فندق

یک کیک حرفه ای و سخت اما خوشمزه ؛ با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک هویج و فندق…

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و فندق

  • آرد :  ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ (باید زرده و سفیده را جدا کنیم) : ۶ عدد
  • شکر  : ۲۵۰ گرم
  • پوست رنده شده یا پرتقال : ۱ عدد
  • فندق آسیاب شده  : ۳۰۰   گرم
  • گردو خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری
  • هویج رنده شده ریز : ۳۰۰   گرم
  • نمک  : مقدار کمی
آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه کیک هویج و فندق

آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه کیک هویج و فندق

مواد لازم برای تزئین کیک هویج و فندق

  • ماسکارپونه : ۳۰۰ گرم
  • وانیل : ۱ قاشق غذا خوری
  • شکر : ۷۰ گرم
  • خامه : ۱۵۰ گرم
  • فندق خرد شده ( تقت داده شده – بدون نمک) :   ۱۵۰ گرم

طرز تهیه کیک هویج و فندق

  • ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و با فن روشن ، گرم کنید.
  • زرده های تخم مرغ را با ۱/۳ از شکر و پوست های رنده شده قاطی کنید و آنقدر هم بزنید تا مانند کرم شود.
  • سفیده ها را هم بزنید تا سفت شوند و بقیه شکر را با سفیده سفت شده قاطی کنید و هم بزنید.
  • حالا در یک ظرف هویج رنده شده و فندق آسیاب شده و آرد و گردو را با هم قاطی کنید.
  • ابتدا نصف سفیده را با زرده ها قاطی کنید و هم بزنید سپس بقیه آن را اضافه کنید و باز هم ، هم بزنید.
  • سپس مخلوط آرد و هیج را کم کم با زرده و سفیده قاطی کنید و هم بزنید
  • حالا مایه را در قالب کیک ریخته و در داخل فر به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بگذارید.
  • میتوانید پخته شدن آن را با سیخ چوبی امتحان کنید
  • بعد از پخت بگذارید تا کیک به مدت ۱۲ ساعت سرد شود.

طرز تهیه کرم روی کیک هویج و فندق

ماسکارپونه ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید و سپس هم بزنید تا سفت شود.

حالا کیک را از قالب درآورید و سپس از ارتفاع به قسمت تقسیم کنید.

نصف مخلوط ماسکارپونه را بین دو لایه کیک ریخته و بقیه مخلوط را کناره های کیک بریزید.

کیک را قبل از ۲ الی ۳ ساعت در یخچال نگه دارید و سپس سرو کنید

 

نکته آموزشی

اگر سیخ را دال کیک کردید و به آن چسبید یعنی هنوز پخته نشده است.

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *