آموزش املت اسپانیایی

آموزش املت اسپانیایی

«مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی»

شیر : ۳ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی : ۲ عدد

تخم مرغ : ۴ عدد

کره : در صورت دلخواه

ژامبون : به مقدار لازم

پنیر : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

آموزش املت اسپانیایی

آموزش املت اسپانیایی

«طرز تهیه املت اسپانیایی»

در ابتدا برای تهیه ی این املت خوشمزه ی اسپانیایی ، ژامبون ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و پس از آن گوجه فرنگی ها را خرد کرده و سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب آن ها را به هم بزنید . سپس شیر را به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید . کف ماهیتابه را چرب کنید و یا  این که مقداری روغن در آن بریزید . حالا از مقدار مایع شیر و تخم مرغ کمی داخل ماهی تابه بریزید در حدی که کف ماهیتابه را بپوشاند ، بعد از آن ،  ژامبون و گوجه فرنگی خرد شده را روی این مایع بریزید و در مرحله ی آخر پنیر رنده شده را روی مواد ریخته و چند دقیقه صبر کنید تا کاملا سرخ شود . سپس به همراه کفگیر ، املت را به شکل رل در آورید . دقت کنید برای راحت تر جدا شدن املت از کف ماهی تابه ، حتما از ظرف نچسب استفاده نمایید . به وسیله ی کفگیر یک سمت املت را روی سطح کف ظرف بگذارید و همین کار را ادامه دهید تا به صورت رل در بیاید . پیش از قرار دادن هر لایه روی لایه ی دیگر ، مقداری از مایع شیر و تخم مرغ را روی آن بریزید . اجازه دهید تا کاملا مواد املت خوب بپزید . پس از پخت کامل ، رل را از ماهی تابه خارج کرده و آن را به قسمت های هم اندازه تقسیم نمایید . با جعفری تازه و خرد شده ، روی املت را تزیین نمایید . این غذا معمولا برای صبحانه استفاده می شود.

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *