آموزش بادمجان شکم پر مازندرانی

آموزش بادمجان شکم پر مازندرانی

مواد لازم برای پخت این غذا :

بادمجان متوسط : هفت عدد

گوجه فرنگی متوسط : چهار عدد

گردوی آسیاب شده : دویست و پنجاه گرم

پیاز متوسط رنده شده : ۳ عدد

سیر : یک بوته

سبزی های معطر خرد شده : یک لیوان

رب انار ترش : نصف پیمانه

روغن برای سرخ کردن : به مقدار لازم

نمک ، فلفل ، زردچوبه : به مقدار لازم

آموزش بادمجان شکم پر مازندرانی

آموزش بادمجان شکم پر مازندرانی

طرز تهیه بادمجان شکم پر مازندرانی :

بادمجان ها را به خوبی شسته و پوسته آن ها را جدا نمایید . می توانید برای زیبایی کار پوست آن ها را به صورت خط به خط جدا کنید . توجه کنید که سر بادمجان را نچینید تا هنگام طبخ بادمجان از هم وا نرود . روی بادمجان ها را نمک پاشیده و اجازه دهید چند ساعتی باقی بمانند . وسط بادمجان ها را از طول برش بزنید . برای طبخ این غذا بهتر است بادمجان های خیلی لاغر انتخاب نشود . درون ظرف روغن ریخته و شروع به سرخ کردن بادمجان ها نمایید . گوجه فرنگی ها را نیز شسته و داخل آن را خالی نمایید . پیازهای رنده شده را در ظرف دیگری سرخ کنید و به آن سیر را اضافه کنید . سپس رب انار ترش را به پیاز و سیر اضافه نموده و تفت دهید . سبزی های معطری که داشته اید را خرد کرده و به همراه گردو ، به سایر مواد اضافه کنید در انتها نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و اجاز دهید آب آن به طور کامل کشیده شود و به صورت سس در بیاید .  حالا مواد آماده شده را در شکاف بادمجان ها قرار دهید . گوجه فرنگی ها را نیز با این مواد پر کنید . بادمجان های پر شده و گوجه فرنگی های شکم پر را درون تابه کنار هم بچیند و مقداری آب روی آن ها بریزید در تابه را گذاشته اجازه دهید جا بیفتد .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *