آموزش خورشت هویچ و پسته

آموزش خورشت هویچ و پسته

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج و پسته  :

هویج: نیم کیلو گرم

سینه مرغ : نیم کیلو گرم

شکر : سه قاشق غذا خوری

روغن : به مقدار لازم

برنج : نیم کیلو گرم

آب غوره : نصف لیوان

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

پیاز داغ : سه قاشق غذا خوری

زعفران ساییده شده : سه قاشق غذا خوری

آموزش خورشت هویچ و پسته

آموزش خورشت هویچ و پسته

طرز تهیه خورشت هویچ و پسته :

برای تهیه این خورشت ، ابتدا هویچ ها را به خوبی شسته ، سپس بعد از خشک کردن ، پوست آن ها را کنده و آن ها را به صورت نگینی خرد نمایید . در ظرف مورد نظر مقداری روغن بریزید و هویچ ها را در آن تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند و نرم تر شوند . سینه ی مرغ بدون استخوان را خوب شسته و آن را به اندازه های دلخواه خرد نمایید . تکه های مرغ را در روغن سرخ نمایید و پس از سرخ شدن ، پیاز داغ را به آن اضافه کنید . هویچ های سرخ شده را در مرغ بریزید و آن را به خوبی به هم بزنید . نمک و فلفل و سه قاشق شکر و آب غوره را هم به مرغ و هویچ ها اضافه کنید . اجازه بدهید خورشت شما خوب جا بیفتد و مرغ و هویچ ها مغز پخت شوند . پس از آماده شدن خورشت ، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با خلال پسته تزئین نمایید . این خورشت به همراه برنج سرو می شود . برنج های خود را نیز جداگانه آب کشی نموده و آماده کنید . در برخی از شهرهای کشور به جای سینه ی مرغ ، از تکه های گوشت نیز استفاده می کنند . اگر پس از آماده سازی برنج ، احساس کردید برنج شما خشک است ، می توانید از کره و یا روغن حیوانی استفاده نمایید .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *