آموزش یک نوع سالاد ایتالیایی

آموزش یک نوع سالاد ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه سالاد ایتالیایی :

  1. ماکارونی شکلی : سه پیمانه
  2. تن ماهی : نصف پیمانه
  3. خیار شور : دو پیمانه
  4. سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده : ۲ پیمانه
  5. سس مایونز : به مقدار لازم
  6. سیب زمینی متوسط پخته شده : ۴ عدد
  7. هویچ خرد شده : نصف پیمانه
  8. فلفل دلمه ای خرد شده : یک پیمانه
  9. جعفری و پیازچه تازه : یک پیمانه
  10. خامه : نصف پیمانه
  11. نمک : به مقدار لازم
  12. فلفل : به مقدار لازم
  13. آب لیمو : به مقدار لازم
آموزش یک نوع سالاد ایتالیایی

آموزش یک نوع سالاد ایتالیایی

طرز تهیه سالاد ایتالیایی :

در ابتدا ماکارونی ها را با دستوری که  روی بسته ی آن قرار دارد ، به همراه کمی روغن خوب بپزید . ماکارونی ها را بیشتر از حل معمول در آب جوش قرار دهید . سپس آن را آب کشی نمایید . پس از آن که آب آن کاملا رفت درون ظرف ریخته و سپس هویچ خرد شده ی ریز را به آن اضافه کنید . به همین ترتیب ، سینه ی مرغ ریش ریش شده و یا خرده شده ، تن ماهی خرد شده ، سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده را هم به آن اضافه کنید . خیار شور ، فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری و پیازچه را هم به مواد اضافه نمایید . سپس سس مایونز و خامه را اضافه کنید اگر دوست دارید می توانید این سالاد را با سس خردل سرو کنید . در انتها نمک و فلفل و آب لیمو را هم اضافه کنید و خوب همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و در قالب بریزید سپس به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید . می توانید در صورت دلخواه از ذرت پخته شده هم در این سالاد استفاده کنید . کسانی که مشکل چربی و یا کلسترول خون دارند ، به جای استفاده از سس مایونز و خامه ، بهتر است از ماست چکیده برای تهیه ی این سالاد استفاده  نمایند .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *