اطلاعاتی درباره راسوها

اطلاعاتی درباره راسوها

اطلاعاتی درباره راسوها

اطلاعاتی درباره راسوها

از قدیمی ترین پستانداران کره ی زمین ، راسوها هستند . غذای اصلی راسوها ، گوشت می باشد . این موجودات دارای زیستگاه های زیادی هستند و می توان گفت در تمامی قاره ها می توان آن ها را یافت . آن ها موجوداتی زیرک با ارتفاعی بین ۱۲ تا ۴۵ سانتیمتر هستند . بدن آن ها از مو پوشیده شده و گردن شان بلند است . راسوها به خوبی می توانند از درخت ها بالا رفته و پنهان شوند . مهارت دیگر راسوها کندن زمین و پنهان سازی غذاها در آن می باشد . راسوها در مواقعی که غذایی را مدفون می کنند ، از خود بویی تولید نموده و غذا را به آن بو آغشته می کنند تا پس از پنهان کردن ، جای آن را مجدد پیدا کنند . راسوها از این بو برای دور کردن جانوران دیگر از خود هم بهره می برند . بویی که از بدن راسو تولید می شود سبب مرگ جانور مزاحم نخواهد شد فقط برای آن حیوان بسیار آزار دهنده است . حیواناتی که راسوها را شکار می کنند ، شغال ها و جغدها هستند . بیماری هاری در بین آن ها شایع بوده و می توانن به آسانی آن را به انسان و یا سایر حیوانات دیگر منتقل نمایند .  راسوهای کوچک و دم کوتاه برای تغذیه ی خود از شکار موش ها استفاده می نمایند . فصل لقاح در آن ها تابستان بوده و تا بهار سال آینده زمان صرف می شود تا راسوی ماده فرزند خود را به دنیا بیاورد . هر راسوی نر می تواند چند راسوی ماده را بارور کند . راسوها برای شکار از قوه ی بویایی و شنوایی خود استفاده می کنند چرا که قوه ی بینایی آن ها بسیار ضعیف می باشد . سرعت دویدن این پستانداران کوچک بسیار زیاد است . آن ها به خوردن عسل ، میوه و کرم ها علاقه ی فراوانی دارند .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *