برنج ،خوراکی لذیذ و ضروی برای بدن

برنج ،خوراکی لذیذ و ضروی برای بدن

یکی از رایج ترین و اصلی ترین غذایی که ایرانیان سالهای سال است به عنوان غذایی سنتی ، میل می کنند برنج (پلو) است . بسیاری بر این باورند که برنج چاق کننده و بی خاصیت است ، اما یافته های جدید نشان می دهد برنج دارای املاحی است که برای سوخت و ساز بدن الزامی است ؛ به شرط آنکه به صورت “کته” یا “دم پختک” مصرف شود .در برنج پخته یا پلو ، مقادیر بسیار زیادی ویتامین A وجود دارد که برای بینایی و سلامت پوست و مو وناخن ضروری است . همچنین دارای مقادیر زیادی آهن است که موجب خونسازی می شود ؛ برنج بر خلاف اکثریت گیاهان خون را اسیدی می کند ، لذا ضد اسهال و یبوست زاست . برای اینکه خاصیت یبوست زا بودن را از این ماده غنی بزدایید باید آن را با گیاهان سبز چه خام و یا چه پخته مصرف کنیم ، مثلا می توانیم آن را بصورت شویدپلو میل نمایید که شوید موجود در آن موجب ایجاد تعادلی در خاصیت اسیدی و قلیایی این خوراک لذیذ می گردد . بهترین وعده صرف آن وعده ناهار است ، چرا که در این وعده کمتر موجب چاقی می گردد (در وعده های صبحانه و شام به خاطر نزدیکی زمان آنها به خواب نشاسته بیشتری جذب بدن می شود که موجب تجمع بافت چربی در قسمت های مختلف بدن می گردد) . یکی از مهم ترین عناصر این ماده غذایی ارزشمند که اگر صحیح به کار گرفته شود ، نشاسته برنج است . در صورتی ورزش های قدرتی انجام دهید و به ماهیچه هایتان فشار آورید هیچ چیز مانند نشاسته نمی تواند ، ماهیچه هایتان را سریع بزرگ کند . برخی افراد کبد ضعیفی دارند و آهن را تحمل نمی کنند ، برنج تنها ماده ایست که آهن آن برای همگان قابل تحمل است . از سوی دیگر این ماده غذایی دارای ویتامین B فراوانی است که موجب تمرکز فکری و مقاومت بدن در برابر ویروس ها می شود . جالب است که بدانید یکی از بهترین و بی ضررترین مکمل های ورزشی دنیا مکمل معروف “وگا” نام دارد که ۷۰ درصد آن پودر برنج و ۲۰ درصد آن نخود فرنگی و باقی آن شنبلیله است .

برنج

برنج

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *