تهیه قارچ پلو

تهیه قارچ پلو

قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی بالایی دارند و به همین دلیل می توانند  ‌‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند. از مهم ترین فواید قارچ ها کالری کم، بدون چربی یا کلسترول ، مقدار نمک بسیار کم است و گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ‌ها وجود دارد.

تهیه قارچ پلو

تهیه قارچ پلو

برای پخت قارچ پلو به مواد زیر نیاز دارید :

برنج : ۳ پیمانه

قارچ : نیم کیلو

سینه مرغ : ۱ عدد

پیاز متوسط : ۱ عدد

روغن مایع : به میزان دلخواه

زعفران ساییده شده : ۲ قاشق غذا خوری

نمک ، فلفل : به میزان لازم

آب لیمو : به میزان لازم

زنجبیل تازه رنده شده : در صورت دلخواه

زیره ساییده شده : در صورت دلخواه

ابتدا برنج هایی را که قبلا خیس کرده ایم ، آنها را پخته و آب کشی می کنیم . سینه ی مرغ خورد شده را با نمک و فلفل و ادویه داخل یخچال به مدت چند ساعت قرار می دهیم تا مرغ ما مزه دار شود . قارچ ها را از قبل شسته و خرد می نماییم مقداری آب لیمو به آن بیفزایید .

پیاز را خورد نموده و با روغن تفت می دهیم سپس بعد از سرخ شدن پیاز ، قارچ را به آن اضافه می کنیم . برای اینکه قارچ ها آب نیندازند و طعم خود را حفظ کنند همیشه آن ها را با حرارت بالا تفت دهید . سینه ی مرغ مزه دار شده را جداگانه سرخ می کنیم بعد از آماده شدن آن را به مخلوط قارچ اضافه می کنیم . پس از این که مواد به خوبی با هم مخلوط شدند و به اصطلاح جا افتادند ، قابلمه ی مورد نظر را که کف آن با کمی روغن چرب شده است انتخاب می نماییم . یک لایه از برج را در کف قابلمه ریخته ، یک لایه از مخلوط مرغ و قارچ را روی آن می ریزیم . مجدد یک لایه برنج و سپس یک لایه از مواد تا وقتی تمام شوند . در انتها نیز زعفران را بر روی برنج می ریزیم و اجازه می دهیم برنج مان دم بکشد . قارچ پلوی شما حاضر است !!!

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *