تهیه ی باقلوا استانبولی

تهیه ی باقلوا استانبولی

تهیه ی باقلوا استانبولی

تهیه ی باقلوا استانبولی

برای تهیه ی این باقلوای ترکی ، باید خمیر یوفکا داشته باشید . پنج ورق از خمیر یوفکا را جدا کنید و روی هر یک از آن ها کره ی ذوب شده که خنک شده باشد ، با برس بمالید تا سر تا سر خمیر آغشته به کره شود . مواد میانی این باقلوا می تواند خمیری شامل مواد زیر باشد : مغز پسته آسیاب شده ، مغز گردوی آسیاب شده ، مغز فندق آسیاب شده ، پودر هل ، پودر دارچین و کمی شکر ، همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و به وسیله گلاب آن را به صورت خمیر در بیاورید . خمیر باید کمی شل باشد مانند غلظت شکلات صبحانه . خمیر یوفکای کره مالیده شده را روی هم قرار دهید ، سپس یک قاشق از مواد میانی را بر داشته و بین خمیر قرار دهید ، سپس خمیر یوفکا ها را رول کنید . سپس آن ها را به شکل باقلوا برش دهید . کف قالب را چرب نمایید و باقلوا ها را در آن بچینید . سپس روی باقلوا ها را کره ی آب شده بمالید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و آن را از قبل روشن نمایید ، سپس قالب محتوای باقلوا ها را در آن قرار دهید نیم ساعت زمان لازم است تا باقلوا ها بپزند . در اين فاصله تا پخته شدن باقلوا ها ، شربت آن را آماده نمایید . شربت باقلوا را به این ترتیب درست کنید : نصفه پيمانه شكر را به همراه نصفه پيمانه آب مخلوط نمایید و آن را روي حرارت قرار دهید سپس نصفه پيمانه شير و عسل را به آن اضافه کنید تا كمي مواد با هم بجوشند . زیر حرارت را خاموش نمایید و اجازه دهید تا شربت خنک شود . سپس باقلوا ها را از فر خارج نموده و شربت سرد شده را روی آن ها بریزید .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *