درباره زردآلو بیشتر بدانید

درباره زردآلو بیشتر بدانید

درباره زردآلو بیشتر بدانید

درباره زردآلو بیشتر بدانید

میوه ی  زردآلو از نظر طب سنتی میوه ای سرد و تر است ، بنابراین براي کسانی که دارای مزاج سرد هستند مناسب نیست. زرد آلو جز میوه های پرخاصیت می باشد . برای کسانی که می خواهند چاق شوند ، استفاده از جوشانده برگ زرد آلو مفید است ، جوشانده ی برگ زردآلو اشتها آور بسیار خوبی می باشد . از خواص هسته ی زردآلو می توان به ضد سرفه بودن و تصفیه کنندگی خون اشاره نمود. زردآلو میوه ای مقوی سرشار از ویتامین های A ، C و گروه B می باشد و مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی نیز دارد. زردآلو باز کننده گرفتگی های مجاری عروق می باشد. زردآلو خاصیت آرامش بخشی و نشاط آوری  دارد و خوردن آن به کسانی که ناراحتی های قلبی دارند توصیه می گردد . زردآلو به علت داشتن مقدارى اسید سالسیلیک ، براى درد مفاصل و رماتیسم هم مفید می باشد . میوه ی زردآلو حاوی فیبرهای محلول در آب است که مصرف فیبرهای محلول در آب سبب حفظ قند خون در مقدار طبیعی و كاهش كلسترول خون خواهد شد . همچنین فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری های روده ای پیشگیری خواهد کرد . به این نکته توجه داشته باشید که زردآلو به طور کلی دیر هضم و نفاخ می باشد . اشخاصی که سن و سال زیادی دارند و کودکان نباید در خوردن زردآلو زیاده روی کنند . همچنین کسانی که بیماری کبدی دارند از زردآلو با احتیاط مصرف نمایند . همیشه باید زردآلو را پیش از غذا مصرف نمود و همراه با آن هسته آن را نیز میل کرد چون هسته ی زردآلو ضد نفخ می باشد و هضم خوردن زردآلو را آسان می نماید به این نکته نیز دقت داشته باشید که هرگز زردآلو را بعد از غذاهای حجیم میل نکنید .

 

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *