دلایل زرد بودن زرده تخم مرغ

دلایل زرد بودن زرده تخم مرغ

دلایل زرد بودن زرده تخم مرغ

تخم مرغ در سبد غذایی بیشتر مردم جهان جای دارد . در نگاه اول باید بگوییم علت زرد بودن زرده تخم مرغ ، ماده ای به نام گزانتوفیل است که این ماده به وسیله تغذیه مرغ ایجاد می شود . همان طور که می دانید رنگ زرده در تخم مرغ ها متفاوت است و به عوامل زیادی بستگی دارد . اولین عامل در میزان زرد بودن زرده تخم مرغ ، نژاد مرغ می باشد . برخی از مرغ ها به طور ژنتیکی تخم هایی می گذارند که رنگدانه های زرد آن ها بیشتر است . نگهداری از مرغ نیز تاثیر در رنگ زرده ها خواهد گذاشت به نحوی که اگر مرغ ها بیماری در دستگاه گوارش داشته باشند ، تخم مرغ تولید شده ، دارای زرده ی کم رنگ تری خواهد بود . همچنین مرغ هایی که درون فضاهایی مانند قفس نگهداری می شوند ، تخم مرغ با زرده ی با کیفیت تری خواهند داشت . اگر مرغ ها دارای چربی بالایی باشند یا به عبارت دیگر جذب چربی در بدن آن ها بیش از سایر مرغ های دیگر باشد ، انتظار می رود رنگدانه های موجود در زرده تخم مرغ آن ها بیشتر از سایر مرغ ها باشد . عده ای مرغ داری ها برای داشتن تخم مرغ هایی با زرده پر رنگ تر ، به غذای مرغ ها ، آنتی اکسیدان (VitE) اضافه می کنند . اگر در تغذیه مرغ ها از میزان گندم زیاد استفاده شود ، رنگ زرده کم رنگ تر خواهد بود . می توان از برگ یونجه و ذرت ، جهت پر رنگ تر شدن زرده ها ، در تغذیه مرغ استفاده نمود . معمولا زرده تخم مرغ به صورت لایه لایه است . علاوه بر زرد بودن میزان زرده ، یکنواختی آن نیز در تمام قسمت های تخم مرغ ضروری می باشد و بر کیفیت آن تاثیر می گذارد .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *