طرز تهیه شیره خرما

طرز تهیه شیره خرما

یکی از مواد غذایی فوق العاده انرژی زا ، شیره خرما است . خواص بیشماری نیز برای شیره خرما بر شمرده اند . شما می توانید به آسانی این ماده غذایی مغزی را در منزل تهیه نمایید . جهت تهیه شیره خرما ، از خرماهای رسیده و شیره دار استفاده نمایید . سعی کنید شیره خرما را به مقدار مورد نیاز خود تهیه نمایید و از نگهداری طولانی مدت آن جلوگیری نمایید .

مواد لازم برای تهیه شیره خرما :

خرما : به میزان لازم

آب جوشیده شده : متناسب با میزان خرما

طرز تهیه شیره خرما

طرز تهیه شیره خرما

طرز تهیه شیره خرما :

ابتدا خرماهای شیره دار و رسیده را به خوبی شسته و سپس هسته ی آن ها را جدا کنید . خرماهای هسته جدا را درون ظرف مورد نظر ریخته و روی آن ها آب جوش بریزید . همان طور که گفته شد میزان آب جوشی که استفاده می شود تقریبا هم اندازه با میزان خرماها است . ظرف را روی حرارت قرار دهید . اجازه بدهید مخلوط خرما و آب به خوبی بجوشد ، سپس در این مرحله حرارت را کم کنید . مرتب خرماها را به هم بزنید تا ته نگیرد . پس از آن که خرماها به خوبی پخته شد حرارت را خاموش نمایید . اجازه بدهید خرماها کاملا خنک شوند . برای صاف کردن مواد از صافی استفاده نمایید . برای این که مواد به راحتی از صافی عبور کنند ، با دست کمی خرماها را بفشارید . توجه کنید که حتما از صافی دانه ریز برای این کار استفاده نمایید تا شیره ی شما صاف و بدون ناخالصی باشد . پس از جدا کردن شیره از خرماها ، برای غلیظ تر شدن شیره ، مجدد آن را بر روی حرارت قرار دهید . شیره را مرتب به هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد . اگر شیره خرما خیلی غلیظ باشد با گذشت زمان خشک خواهد شد پس اجازه ندهید غلظت آن بیش از حد طبیعی شود .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *