طرز تهیه ی دنده کباب

طرز تهیه ی  دنده کباب

دنده کباب عموما یکی از غذاهای مورد علاقه ی خیلی از افراد هست و دلیل آن خوشمزه بودن این غذاست. از طرفی بسیاری با خوردن گوشت قرمز مشکل دارند یا فقط عادت کردند که گوشت قرمز رو در خورشت ها استفاده می کنند . در اینجا آموزش می دهیم که چطور گوشت قرمز را خوشمزه تر مصرف کنیم .

مواد لازم

•    یک کیلوگرم دنده‌ی گوسفند
•    ۲ عدد پیاز ریز خرده شده
•    یک حبه سیر رنده شده
•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    ۱٫۵ قاشق چایخوری سماق
•    نصف قاشق غذا‌خوری رب گوجه‌فرنگی
•    ۳ قاشق غذا‌خوری روغن زیتون
•    لیمو ترش (برای دور کباب)
•    گوجه‌فرنگی کبابی (برای دور کباب)
•    یک عدد پیاز (برای دور کباب)
•    جعفری ساطوری (برای دور کباب)

طرز تهیه برای این غذا

۱٫    دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۵×۱۰ سانتی‌متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید.

۲٫    در کاسه بزرگی ، پیاز ، سیر ، فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه‌فرنگی و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید.

۳٫    گوشت را به مواد اضافه کنید و با دست کاملا ورز دهید تا همه قسمت‌های گوشت به این مایه آغشته شوند. سپس آن را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه‌دار شود .

۴٫    کباب را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز با حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شود . کباب را با دورچین آن سرو کنید . در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

دنده کباب

دنده کباب

نکته:

 اگر دنده ی شما با گوشت باشد ۵ دقیقه قسمت گوشت دارش را بیشتر روی آتش نگه دارید.

 دنده ها را فقط یک بار پشت و رو کنید تا اینکه سفت نشود و مراقب باشید تا نسوزند.

نکات تکمیلی در مورد

۱ – جزو انواع کباب میباشد
۲ – زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
۳ – و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد .
۴ – را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
۵ – همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *