پخت چند نوع غذا با پاستا

پخت چند نوع غذا با پاستا

پاستا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر ، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل) ، درست شده ازخمیر آرد، آب و یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است. چند شکل معروف پاستا اسپاگتی، ماکارونی، فوسیلی و لازانیا (به صورت ورقه‌ای) هستند. در ایران گاه واژه ماکارونی به صورت گسترده برای اسپاگتی و ماکارونی و غیره به کار می‌رود. در ادامه آموزش پخت چند غذای خوشمزه با پاستا را آموزش خواهیم داد .

 

یک .  پاستای سوخاری

مواد لازم :

:ماکارونی  :     لوله ای ریز ۲۰۰ گرم
سیب زمینی  :     متوسط ۲ عدد
پنیر گودا :   رنده شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ :   ۲ عدد
آرد سوخاری :   به میزان لازم
نمک ، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه :

ماکارونی را درون آب جوش ریخته و آبکش می کنیم. سیب زمینی ها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده می کنیم . ماکارونی را همراه سیب زمینی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط می کنیم . تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم می زنیم ، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد می کنیم . از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم می دهیم ، سپس در تخم مرغ زده و در آرد سوخاری می غلتانیم ، آنگاه در روغن داغ سرخ می کنیم . سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است.

نکات : ماکارونی را بیشتر از حد معمول میپزیم تا کاملا مغزپخت شود ، بعد آبکش میکنیم .

پاستا سوخاری

پاستا سوخاری

اسپاگتی با مرغ و سس سبزیجات

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۵ نفر :

روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ مکعبی خرد شده : ۴۵۰ گرم

سس ایتالیایی با تکه های گوجه و سیر و پیاز : ۷۲۰ گرم

کدو سبز اسلایل شده : ۲ فنجان

اسپاگتی باریک : ۳۰۰ گرم

پنیر پارمزان رنده شده : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

روغن را در تابه ای ۳۰ سانتی روی حرارت متوسط به بالا گذاشته و مرغ را اضافه کنیدو تفت دهید تا قهوه ای شود .  مرغ را از تابه در اورده و روغن اضافه اش را بگیرید .

۲ – سس و کدو سبز را به تابه اضافه کرده و صبر کنید به جوش آید . مرغ ها را به تابه اضافه کرده و شعله را کم کرده  در تابه را بگذارید تا مرغ ها مغز پخت شده و کدو سبز ها نرم شوند و روی اسپاگتی که جداگانه مطابق دستور پشت بسته پخته ای سرو نموده رویش پنیر بپاشید .

پخت چند نوع غذا با پاستا

اسپاگتی با مرغ و سس سبزیجات

پاستای تابه ای با پنیر و سبزیجات – شام نیم ساعته

پاستای تابه ای با پنیر و سبزیجات – شام نیم ساعته

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ سرو:

سس مخلوط سبزیجات ایتالیایی : ۷۰۰ گرم

آب : ۱ فنجان

پنیر ریکوتا : ۱ و یک چهارم فنجان

پنیر پارمزان رنده شده : نصف فنجان

تخم مرغ زده شده : یک عدد

برگ کوچک اسفناج : ۹۰ گرم

پاستا : ۲۴۰ گرم

طرز تهیه :

پاستا را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آب کش کنید . در کاسه ای متوسط سس و آب را مخلوط کنید سپس پنیر ریکوتا و یک سوم فنجان پنیر پارمزان و تخم مرغ و اسفناج را اضافه کنید . یک فنجان مخلوط سس در تابه ای ۳۰ سانتی ریخته سپس رویش نیمی از پاستا و سپس نیمی از پنیر را بریزید و دوباره لایه ها را تکرار  کنید و مابقی سس را روی پاستا بریزید و سپس باقیمانده پیر پارمزا را رویش بپاشید و در تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط  بگذارید تا کاملا داغ شود .

پاستا ی تابه ای با پنیر و سبزی جات

پاستا ی تابه ای با پنیر و سبزی جات

پاستای بوقلمون و بروکلی با سس آلفردو – شام نیم ساعته

زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه

زمان کل : ۳۰ دقیقه

پاستا : ۲۲۰ گرم

بروکلی خرد شده : ۱ فنجان

سس آلفردو با سوپ قارچ خامه ای غلیظ : ۳۰۰ گرم

شیر : نصف فنجان

پنیر پارمزان رنده شده : نصف فنجان

فلفل سیاه : یک چهارم ق چ

بوقلمون پخته و مکعبی خرد شده : ۲ فنجان

طرز تهیه :

لینگوئینی را مطابق دستور پشت بسته در قابلمه ای ۳ لیتری بپزید و بروکلی را در ۴ دقیقه آخر اضافه کرده و سپس آبکش کنید و دوباره با قابلمه برگردانید .

سوپ ، شیر ، پنیر ، فلفل سیاه و بوقلمون را به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت متوسط مخلوط نمایید و بگذارید به جوش بیاید و با پنیر پارمزان اضافه سرو نمایید .

پاستای بوقلمون و بروکلی با سس آلفردو

پاستای بوقلمون و بروکلی با سس آلفردو

 

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *