گروه خونی ، تغذیه و خصوصیات فردی

گروه خونی ، تغذیه و خصوصیات فردی

گروه خونی ، تغذیه و خصوصیات فردی

گروه خونی ، تغذیه و خصوصیات فردی

پیش از آغاز قرن حاضر ، محققان نتوانسته بودند ارتباط بین گروه خونی و خصوصیات فردی را کشف نمایند اما امروزه بر همگان ثابت شده است که گروه خونی با خصوصیات روانی ، فردی و حتی تغذیه افراد ارتباط مستقیمی دارد . اگر گروه خونی شما A باشد ، میزان استرس شما در مقایسه با گروه خونی دیگر بیشتر است . معمولا افرادی که صبور هستند و مسئولیت پذیرند ، گروه خونی A را دارا هستند . این افراد باید پروتئین کمتر، اما غلات بیشتری مصرف کنند همچنین باید گوشت به میزان کمتر، اما سبزیجات بیشتر بخورند.در مصرف مغز خشکبار، دانه ها، غلات، پاستا، میوه و سبزیجات کاملا آزاد هستند. اما در مصرف لبنیات به ویژه اگر آلرژی دارند ، باید پرهیز کنند. افرادی که گروه خونی B دارند خطر بیماری قلبی در آنها بیشتر است . این افراد فعال و خلاق هستند . غذاهای توصیه شده به این افراد شمال گوشت، ماهی، قهوه، سبزیجات و غلات عاری از گندم است و از خوردن غذاهای فرآوری شده باید خودداری نمایند. اگر گروه خونی کسی AB  باشد ، خطر ابتلا به بیماری قلبی نسبت به گروه خونی O خواهد داشت معمولا این افراد خونسرد، آرام، منطقی و انعطاف‌پذیر یا فردی مردد و دودل، فراموشکار و بی‌ مسئولیت هستند . رژیم غذایی گروه AB ترکیبی از هر دو گروه A و B می باشد . کسانی که گروه خونی O دارند ، معمولا زخم های آنها دیرتر التیام می پذیرد ، افرادی با اعتماد به نفس، مصمم و با اراده هستند اما متاسفانه ممکن است سردمزاج و غیرقابل پیش‌بینی هم باشند. برای افراد با گروه خونی «O» توصیه می شود که از خوردن زیاد لبنیات یا کربوهیدارت ها خودداری کنند و به جای آن می توانند آزادانه ماهی و گوشت بدون چربی استفاده کنند .

مجله اینترنتی چی گه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *